Streefbedrag behaald

Help benauwde dieren!

Opgehaald

1.020
101% bereikt van het totaalbedrag € 1.000
Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

Egeltjes, haasjes, vogels, jullie zien ze allemaal voorbij komen via onze sociale media. En iedere keer krijgen we geweldige, hartverwarmende reacties! De kers op de taart is dan het vrij laten, maar helaas is dat niet weggelegd voor alle dieren die bij ons binnen komen. 

Uiteindelijk zijn wij geen dierenartsenpraktijk, geen plek waar dieren met kwispelende staartjes een vaccinatie komen halen, een plek waar euthanasie en overlijden meer uitzondering op de regel is. Nee, wij zijn een intensive care, de hele opvang. Net als al onze collega's vangen wij eigenlijk alleen maar dieren op die ziek, zwak, of zelfs erger zijn. Waar wij klaar voor staan om te doen wat het beste is voor hen... ook al is het alleen maar redden van een pijnvol verder leven.

Gelukkig kunnen wij veel, en steeds meer. Door samenwerking en nieuwe technieken. Een van deze nieuwe technieken is de zogenaamde "Oxybench", welke het mogelijk maakt om dieren in een ruimte te leggen met een hogere concentratie zuurstof. Denk aan benauwde vogels, of egeltjes met longworm. Jaarlijks krijgen we best een flink aantal van deze dieren binnen en die willen wij beter kunnen helpen door er één aan te schaffen. Het bedrijf van Oxybench is al zo genereus geweest om een deel van de kosten te dekken, kunnen jullie ons helpen met het laatste beetje? Mede namens alle benauwde dieren die wij opvangen alvast bedankt! 

Help jij ons met een bijdrage voor een oxybench en zuurstofapparaat?