Geef een warme start voor pril leven

Project is afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen
Streefbedrag behaald
van totaal € 1.223 (109%)

Help ons een extra couveuse voor jonge dieren aan te schaffen.

Het warmer wordende weer luidt het voorjaar in bij onze Wildopvang. Het is waar: "in mei leggen alle vogels een ei", en een deel van de uitgekomen eieren komen bij ons terecht voor hulp. Maar ook jonge egels en hazen vangen wij op.

Jaarlijks verzorgen wij enkele honderden jonge vogels, egels en hazen. Zij hebben in hun prille leven warmte nodig. Veel diersoorten kunnen niet bij elkaar in een couveuse. Zij hebben verschillende voedertijden en de ene diersoort is veel actiever dan de andere. Het is heel belangrijk voor de overlevingskans dat we alle jonge dieren zo min mogelijk storen en rust bieden.

Met onze 3 couveuses redden wij het niet! En we zijn nog niet eens in het hoogseizoen aanbeland.
Wij willen graag een extra couveuse aanschaffen zodat we alle jonge dieren een warme, veilige en rustige plek kunnen bieden. Daarom starten wij deze crowdfundingsactie.

Help jij ons en geef jij het prille leven een warme start?

Bekijk alle
01-07-2019 | 19:59
31-05-2019 | 09:11
31-05-2019 | 08:16
29-05-2019 | 23:37 Dank jullie wel voor de zorg en liefde voor de dieren.
29-05-2019 | 22:22
Bekijk alle

Warmtekast voor jonge dieren in gebruik, donateurs bedankt!

01-07-2019 | 16:11 Eind mei haalden we dankzij jullie giften het streefbedrag zodat we een nieuwe couveuse konden aanschaffen om alle jonge dieren een warme, veilige en rustige plek te bieden. We waren niet helemaal duidelijk dat het hier eigenlijk gaat om een warmtekast die bestaat uit meerdere couveuses! Toen we het benodigde bedrag behaalden, hebben we de warmtekast direct besteld en na vier weken konden we deze ophalen. Nu zitten de eerste jonge vogels er in: gierzwaluwen en koolmezen. Op de foto’s hieronder zien jullie wat een mooie kast het is en dat we er erg veel jonge dieren in kunnen opvangen. We zijn erg dankbaar voor alle donaties waarmee we het bedrag in korte tijd bij elkaar kregen! We zijn namelijk ongelofelijk druk met het opvangen van alle jonge dieren, maar met deze warmtekast hebben we meer capaciteit en kunnen we de hulp bieden die nodig is. Dus nog een laatste keer: hartstikke bedankt allemaal! Nina SchoutenNamens de medewerkers en vrijwilligers van Wildopvang Krommenie  
Lees meer